JOPA NEWS.

 

MOTOPLUS 11 – 2016.

Op vrijdag 13 mei ligt MotoPlus 10 in Afgelopen weekend is MotoPlus 12 verschenen en daarin trappen we af met het eerste deel van een tweeluik, waarin we alle power nakeds die er toe doen tegenover elkaar zetten. In dit eerste deel vier.

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>

 

Puntensysteem voor verkeersovertreders goed idee?

Veel landen in Europa, zoals Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Groot-Brittannië en Spanje kennen een puntensysteem waarbij herhaalde verkeersovertredingen binnen een bepaalde tijdsperiode kunnen leiden tot intrekking van het rijbewijs. Het lijkt de werken, maar niet voor lang.

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>

 

Het ‘beest’ is los! Ga jij ‘m temmen?

We starten de maand juni met een primeur! Vanaf zaterdag 4 juni is de splinternieuwe Yamaha MT-10 bij ons verkrijgbaar en te zien in onze showroom. Een krachtige motor in een ongelooflijk complete uitvoering met vele extra’s. Een Hyper Naked die een beetje Yamaha fan gezien móet hebben. De kans is groot dat jij de verleiding niet kan weerstaan om dit ‘beest’ te temmen!.

Klik hier om verder te lezen>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Jopa-PMJ MotorJeans,

Ontstaan in 2009 uit passie voor de motorrijder in combinatie met een bedrijf die 30 jaar ervaring  heeft op het gebied van kledingproductie en mode!

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>

 

Steeds minder verkeersdoden; fietsers meest kwetsbaar…

Je zou soms denken dat de meeste verkeersdoden vallen op de snelwegen waar volgens sommigen ‘te hard wordt gereden’. Toch is dit niet het geval. ............

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>

 

CBR Jaarverslag 2015: ‘steeds meer 17-jarigen willen rijbewijs’

Steeds meer 17-jarigen willen hun rijbewijs halen en tegelijkertijd besluiten steeds meer twintigplussers om hun rijopleiding niet langer uit te stellen. Dat stelt het CBR in haar jaarverslag van 2015, waarbij de verwachting wordt uitgesproken dat die lijn doorzet in 2016. Directeur René Verstraet.................

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>

 

Tolvignet verplicht op snelwegen in Oostenrijk

In Oostenrijk heb je, als je op de snelweg wilt rijden, een tolvignet nodig. Wie voordelig uit denkt te zijn door geen tolvignet voor Oostenrijk te kopen, kan wel eens van een koude kermis thuis komen.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Zero Motorcycles geeft decennium ‘brandstof’ cadeau

Dat is lang, horen we je denken! Maar vergeet niet dat Zero Motorcycles producent is van elektrische motoren…. Bij aanschaf van een nieuwe motorfiets geeft Zero Motorcycles 1.000 euro cadeau.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Expositie over Jack Middelburg in Westland Museum

Het Westlands Museum organiseert vanaf heden tot 21 augustus een expositie over één van de beroemdste motorsporters die ons land gekend heeft: Jack Middelburg

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Meeste verkeersoverlast van hardrijders en foutparkeerders.

In 2015 ervoeren drie op de tien Nederlanders verkeersoverlast in de buurt. Het gaat dan om te hard rijden, parkeerproblemen of agressief rijgedrag. In Limburg en Zuid-Holland wordt de meeste overlast ervaren. Stadsbewoners hebben meer last van het verkeer in hun buurt dan dorpsbewoners.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Nieuw Furygan Jack.

Furygan heeft een extra jas toegevoegd aan de immens populaire WR-16 Jas. Namelijk een High-Visibilty versie.Deze jas bied een efficiënte oplossing om je te beschermen tegen de elementen...

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>

 

Jas wijst de weg.

Door ingebouwde LEDs ziet de fietser op de mouw van de jas welke richting hij op moet, en andere verkeersdeelnemers zien op de rug van de jas een pijl naar rechts of links. Met de Smart Jacket van Vodafone wijst de smartphone de weg, zonder dat je teveel wordt afgeleid. Ook iets voor andere tweewielers?

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>

 

Jopa News

In de bijlage een pdfje met alle nieuwe Jopa producten voor de komende tijd.

Kijk hier en blijf bij de tijd.

 

ON THE ROAD AGAIN!

Kun jij ook niet wachten tot het motorseizoen weer begint? Bij ons in de shop van Gebben Motoren is het alweer genieten van de nieuwe Yamaha modellen, de uitgebreide kledingcollectie, en accessoires om van te watertanden. Zoals de GPS routesystemen van Mapsource en Basecamp bijvoorbeeld....

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

Nieuws van Furygan.

Toe aan iets heel anders dan de standaard motorjas? Dan heeft Furygan de jas voor jou! De Vince is terug van weg geweest en hoe !!

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

Kawasaki Versys bij van der Heyden in den Bosch

Al in zijn eerste jaar was de nieuwe Kawasaki Versys 650 een enorm verkoopsucces in heel Europa. Ook in Nederland was deze moderne Adventure Sports al snel in het seizoen volledig uitverkocht.

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

Licht Overdag voor snor- en bromfietsen.

Alle nieuw geregistreerde voertuigen van de L-categorie (onder meer snor- en bromfietsen en motorfietsen) moeten sinds 1 januari 2016 zijn voorzien van zogenaamd Automatic Headlights On (AHO).

Lees hier meer >>>>>>>>>>>>>>>>

 

JMPB Onderdelen.

In de week tijdens de EICMA Motorbeurs liepen we Jeroen en Matthijs van de firma JMPB Onderdelen tegen het lijf.

Lees verder>>>>>>>>>>>>>