Gibson banden.

 

Er is weer eens wat reuring in de Europese Motocross bandenmarkt. GIBSON is de nieuwe uitdager uit Engeland, dat hebben vele Off Road rijders de laatste maanden kunnen vaststellen.

 

Het geheim van het succes van Gibson in de UK waar het merk momenteel tot de meest verkochte geldt is: high-tech kwaliteit tegen een gunstige prijs. In het eerste jaar van de nieuwkomers kunnen er gelijk al finke successen in de sport vastgelegd en zorgen men in de UK door het winnen van twee nationale kampioenschappen voor veel aandacht.

 

2016 moet het steil omhoog. Daarom trekt GIBSON ook naar de Usa waar men de sprong in het diepe maakt van de USA Supercross circus. Men staat er met het Franse Bud Racing Monster Energy Kawasaki team aan het starthek van de AMA Supercross 250 West Coast Championship.

 

Verder vertrouwen er ook enkele Teams uit de MXGP, EMX en ADAC MX Masters op de prestaties van het Britse GIBSON

 

Als exclusieve partner voor de verdeling over het vasteland is gekozen voor een overeenkomst met de Duitse Firma Niemann + Frey.

 

"Met de kwaliteit van deze zeer redelijke geprijsde banden GIBSON gaan we zeker in de nabije toekomsst scoren aldus" Jens Angel King, die als een bandenspecialist goed bekend is in het metier, waarin hij in het verleden verantwoordelijk was voor de producten van de voormalig GoldenTyre bandenfabriek.

 

De banden van het britse merk Gibson worden sterk beïnvloed door de passie voor offroad racen. Een coalitie van internationale specialissten met langdurige ervaringen in diverse functies van de Powersports industrie, gedreven door dezelfde passie, heeft geleid tot de oprichting van het merk Gibson Tyre Tech, gevestigd in Cheltenham in het Verenigd Koninkrijk.

 

Lessen uit de racerij monden direct uit in een directe productontwikkelingen om de banden gelet op alle bodemomstandigheden en weerpatronen af te stemmen.

 

Vanaf vandaag heeft Pol Motors alle Gibson banden schoepen/noppen banden met 21% korting en gratis montage.