Nieuw Furygan Jack.

 

Furygan heeft een extra jas toegevoegd aan de immens populaire WR-16 Jas. Namelijk een High-Visibilty versie.Deze jas bied een efficiënte oplossing om je te beschermen tegen de elementen, maar ook om extra op te vallen tijdens de winterdagen en bewolkte dagen. Dit dankzij de toevoeging van een zeer hoge kwaliteit fluorescerende stof in het originele WR-16 design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Specificaties:

· WR-16 High Visibility is CE goed gekeurd.

· Gemaakt van Polyester, robuust en slijtvast.

· D3O CE protectors voor schouders en ellebogen. Deze bieden volledige bescherming, zonder te beperken in comfort en bewegingsvrijheid.

· De rug protectorzak is geschikt voor de D3O “Central Back”(level 1) en de “Full back”(level 2) rug protector, beschikbaar als een extra optie.

· Reflectie op de rug, borst en armen.

· Hoog fluorescerende polyester om extra goed zichtbaar te zijn.

· Waterbestendig.

· Verwijderbare thermisch gewatteerde voering.

· Mesh stof onder de oksels

· Furygan “AFS” systeem: ventilatie met waterafstotende ritsen op de borst, die geopend kunnen worden zodat er frisse lucht door de jas heen kan gaan.

· Acht zakken, vijf aan de buitenkant, waarvan een credit card zak, en een zak op de rug om de voering in te stoppen. Drie binnenzakken waarvan een netzak voor de telefoon.

· Verstelbaar bij de polsen, heupen, taille en armen (om te verzekeren dat de protectors een goede pasvorm behouden, zelfs zonder voering)

· Neopreen in de kraag voor maximum comfort.

 

Maten: S-4XL

A.V.K.: €229,95

 

Dropbox Furygan WR-16 HV 

 

Jopa Racing Products

Veldegge 8

7468 DJ  ENTER

Tel.  0031-(0)547-382717

Fax. 0031-(0)547-382769

www.Jopa.nl

www.JopaMX.com

www.Furygan.nl